Katso lyhyt yhteenveto tarjoamistamme erilaisista tarrojen käyttökohteista. Etkö löydä tarvitsemaasi? Kysy meiltä lisää!

Typeplaten & Kenplaten
Sarjanumerolaatat CE-merkinnällä

Rebo tarjoaa useita ratkaisuja eri tyyppisten laattojen ja muiden koneisiin tarkoitettujen CE-merkintöjen, logojen ja tunnisteiden tulostamiseen.

Lue lisää
UL-sertifioidut tarrat

Varmista UL 508A -direktiivin noudattaminen ja tulosta personoidut laatat ja tarrat UL-listatulle valkoisille ja alumiinin värisille polyesteritarroillemme.

Lue lisää
CE-merkinnät teräsrakenteissa

Teollisuuskäyttöön tarkoitetut tarratulostimet ja kestävät materiaalit, joilla saat CE-merkinnän teräsrakenteisiin. Noudattaa NEN-EN 1090 suositusta.

Lue lisää
Vahva tunnistautuminen

Vahvat teollisuuskäyttöön tarkoitetut tulostimemme ja kestävät tarramateriaalimme ovat oikea ratkaisu sinulle, jos koneesi ja tuotteesi altistuvat ankarille olosuhteille.

Lue lisää
Lämmöltä ja huijauksilta suojattu tunnistautuminen

Korkealaatuiset tarrat VOID- sekä irroitettaessa särkyvät turvatarrat ovat erinomainen ratkaisu tavaroiden tunnistamiseen ja merkintöjen väärinkäytöltä suojautumiseen.

Lue lisää
Resolabels – Resopal-tunnistautuminen

Korkeaprofiilset Resolabel-tarrat ovat toimiva vaihtoehto kaiverretuille (resopal) laatoille ja arviointikorteille. Vahvistetusta materiaalista tehdyt ResoLabel-tarrat on helppo tulostaa järjestelmillämme.

Lue lisää