ReLINE – ensiluokkaista lattiamerkintää

ReLINE-lattiamerkintä

ReLINE-lattiamerkintätuotteet ovat helpoin, nopein, edullisin ja kattavin teollisuustiloihin tarkoitettu lattiamerkintäkokonaisuus. Korkean laadun sekä runsaan väri- ja kokovalikoiman yhdistelmä tekee ReLINEsta ainoa kaikenkattavan lattiamerkintäjärjestelmän! ReLINE soveltuu mainiosti yhteen 5S -laatujärjestelmän ja Lean-mallin kanssa.

Ota yhteyttä myyntiedustajaamme – saat asiantuntijaneuvoja löytääksesi parhaan ratkaisun yrityksellesi!

Ota yhteyttä!
Tuotteet
ReLINE vai maali
Esite
Tarralaadut
Käyttöalueet

Lattiamerkintä

ReLINE-lattiamerkintätuotteita on saatavilla useita eri kokoja, värejä ja laatuja. Tarroja on valikoimassa 5 cm leveästä nauhasta aina 86,5 cm leveään tarranauhaan. Se, minkälaista merkintää tarvitset, riippuu käyttötarkoituksesta ja tilasta, jossa merkintää aiotaan käyttää. Rebon tarralaadut tarttuvat napakasti alustaan ja pysyvät paikoillaan, ja ne on erityisesti suunniteltu käytettäviksi karkeilla pinnoilla. Valikoimassamme on tarjolla myös tarralaatu, joka sopii käytettäväksi sileällä pinnalla, missä tarran ei tarvitse kestää kovaa kulutusta.

ReLINE lattiamerkintä
Varoitustarranauhat

Varoitustarranauhat

Rebon ReLINE varoitustarranauhat ovat omiaan kun halutaan merkitä ja erottaa selkeästi tiettyjä alueita vaarallisten tilanteiden välttämiseksi.
Valikoimaamme kuuluu varoitustarranauhoja erilevyisinä ja useissa väriyhdistelmissä: musta-keltainen, musta-valkoinen, valko-punainen, vihreä-valkoinen ja vihreä-keltainen.

In-line tulostus

In-Line tulostus on oikea valinta silloin, kun haluat lattiamerkintään tekstin tai muun kuvion valmiiksi tulostettuna. Tulostamme tarraan haluamasi tekstin. Tarran pinta viimeistellään laminoinnilla, joka suojaa tekstiä vaurioilta.
Tilaa lattianmerkintätarroihin yrityksesi nimi tai logo, kuvia tai muita kuvioita!

In-line tulostus