Rebon ratkaisut selkeään tunnistukseen koneille ja laitteille!

Niitatut metallilaatat, ruoste ja kallis hinta ovat menneisyyttä. Hyödyntämällä korkealaatuista metallipolyesteria voit luoda ja tulostaa konekilvet, sarjanumerolaatat ja välinemerkinnät nopeasti, helposti ja huomattavasti pienemmillä kustannuksilla ja toimitusajoilla. Enää sinun ei tarvitse kohokuvioida tai kaivertaa yksityiskohtia laattoihin – Rebon tulostimet tulostavat merkinnät kokonaisuudessaan kaikilla vaadituilla tiedoilla, luettavasti ja kestävästi.

Tulosta räätälöidyt konekilvet

Voit valita materiaaleistamme kiiltopinnan tai mattavaihtoehdon sekä erityisen kestävän liiman, jolla varmistat merkintöjen kiinnipysymisen eri alustoissa.

Tarrat näyttävät metallilta ja niissä on metallin laadukkuus mutta ne ovat helppolukuisia, helppoja tuottaa ja voit valita merkintöihin joustavasti haluamasi muotoilun, sisällön ja koon. Sinun ei tarvitse enää säilyttää valmiiksi tehtyjä konekilpiä varastossa tai huolehtia kalliista hukasta, jos vaihdat merkintöjen muotoilua tai asettelua.

Rebon tulostettavia merkintäratkaisuja hyödynnetään jo autoteollisuudessa, öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä logistiikassa- ja merenkulussa. Näillä toimialoilla on jo todettu tulostuksen hyödyt tehokkuudessa ja kulujen pienentämisessä.

Lisätietoa

Typeplaat
Pyydä maksuton näytepakkaus!