Laitemerkinnät, sarjanumerolaatat sekä UL- ja CE-merkinnät

Tyyppikilpiä on saatavilla monessa eri muodossa ja koossa. Valmistaja ja/tai tuotetoimittaja on velvollinen ilmoittamaan tarkat tekniset tiedot selkeästi jokaisessa koneessa. Tietojen täytyy olla näkyvillä ammattimaisen ulkoasun, huollon sekä vaaditun sertifioinnin vuoksi.

Ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla tulostusratkaisuillamme sinun ei tarvitse enää hankkia tyyppikilpiä kolmannelta osapuolelta. Rebon tulostimilla voit helposti tulostaa kestäviä tyyppikilpiä, laitemerkintöjä sekä muita tunnistemerkintöjä.

Tulostimiin kuuluu:

  • Microsoft® -sertifioitu suunnitteluohjelmisto (voit myös käyttää omaasi)
  • Asennus ja ohjeet
  • 3 vuoden takuu

Tulostimen käyttökohteita voivat olla:

Koneiden ja laitteiden CE-merkinnät

Kaikkien 1.1.1995 jälkeen markkinoille tuotujen tai käyttöön otettujen koneiden tulee noudattaa Konedirektiivi 2006/42/EC:n säännöksiä. Direktiivi koskee kaikkia yksittäin toimivia koneita omassa käytössä ja/tai kaupallisessa käytössä. Direktiivin piiriin kuuluvat myös käytetyt Euroopan talousalueen (EEA) ulkopuolelta tuodut koneet, muunnetut koneet, joissa on erilaisia riskejä ja vaaroja kuin alkuperäisessä versiossa sekä koneet, joiden käyttötarkoitus poikkeaa alkuperäisestä.

Käytännön esimerkki:
Maahantuotuja laitteita Aasiasta mutta muutosten jälkeen alkuperäisten tyyppikilpien tekniset tiedot ja turvasymbolit eivät enää ole ajantasaisia. EU:n CE-direktiivien mukaan tiedot kuitenkin vaaditaan.

Seuraus:
Koneitasi ei voida toimittaa ennen kuin tilanne on korjattu.

Ratkaisu:
Rebon tulostimilla voit helposti suunnitella ja tulostaa omat räätälöidyt tyyppikilvet CE-merkinnällä korkealaatuiselle tarramateriaalille. Etikettiohjelmistossamme on kaikki NEN-7010 turvasymbolit, jotka voidaan tehdä samalla tulostimella ja valitsemallasi kielellä sinun ohjeidesi mukaisesti. Vaihda vain materiaalit ja tulosta!

Suositellut materiaalit: PT700 Matt Alu & Puolikiiltävä Alu Polyesteri korkealla adheesiolla.

Lisätietoa
TILAA NAYTEPAKKAUS