Ominaisuudet
Esite
Käyttökohteet
Tekniset tiedot
Video
Lataukset

SMS-430 Ammattilaisen tarra- ja etikettitulostin

Kuvassa SMS-430 tarra- ja etikettitulostin

SMS-430 on tarra- ja etikettitulostinten vahva ja luotettava työjuhta. Sillä voit tulostaa etikettejä yli 40 erilaatuiselle materiaalille, 13–100 mm leveänä. Tulostuksen teräväpiirtojälki takaa, että pienimmätkin tekstit ja etiketin yksityiskohdat erottuvat selkeästi.

SMS-430 on yksinkertainen ratkaisu moninaisiin tilanteisiin, joissa vaaditaan erilaisia tarroja tai etikettejä. Laitteen mukana toimitetaan Microsoftin® hyväksymä NiceLabel-ohjelmisto ja tuhansien kuvakkeiden valmis varasto teollisuuden merkinnöissä tarvittavia kuvakkeita.

Pyydä SMS-430 tuote-esittelyä
Tilaa

Ammattitasoista etiketöintiä

Turva- ja varoitusmerkeistä aina tietokannoista tulostettaviin etiketteihin – SMS-430 toteuttaa sekä yksinkertaiset että vaativammat tuotteet. Tulosta itse laitekilvet, putkimerkinnät, turvaohjeet, kaapelimerkinnät ja monet muut!

SMS-430 tulostimella tulostat laadukkaat etiketit.
Kuvassa SMS-430 tulostimen monipuoliset liitännät.

Kompakti ja käyttäjäystävällinen

Kaikkien laitteidemme mukana toimitetaan markkinoiden johtava suunnittelu- ja tuotanto-ohjelmisto NiceLabel Pro, joka on paitsi tehokas, myös helppokäyttöinen. NiceLabel Pro on Microsoftin hyväksymä, joten sen voi asentaa ongelmitta yrityksen verkkoympäristöön.

Tutustu monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin

SMS-430 on yhteensopiva yli 40 materiaalin kanssa. Siksi sillä voi tulostaa tarroja ja etikettejä monenlaisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi johdin- ja kaapelimerkintään, kylmän- tai kuumankestoa vaativiin kohteisiin, öljyisille tai muuten haastaville pinnoille, pysyvään tai väliaikaiseen käyttöön, sekä tiloihin, joissa merkinnän tulee kestää erivahvuisia kemikaaleja.

SMS-430 tulostimella tulostat yli 40 erilaiselle materiaalille. Kuvassa tulostin ja erilaisia teippejä.

Katso opetusvideot