TORO kannettava tarra- ja etikettitulostin

TORO kannettava tarra- ja etikettitulostin

TORO on ainutlaatuinen ja vallankumouksellinen ratkaisu teollisuuden tarra- ja etikettitarpeisiin. Se on täysin itsenäisesti käytettävä laite: se toimii omalla sisäänrakennetulla käyttöjärjestelmällä ja voit käyttää sekä verkkovirtaa että akkua. TORO kulkee sinne minne sinäkin ja täyttää vaativimmankin käyttäjän odotukset.

TORO on hinta-laatusuhteeltaan lyömätön ‘stand alone’-laite. Siinä on laadukas 9” kosketusnäyttö, langaton hiiri, täysikokoinen näppäimistö, esiasennettu suunnitteluohjelmisto, PDF-lukuohjelma, taulukkolaskentaohjelma sekä audio video -ohjelma.

Pyydä tuote-esittelyä
Tilaa
Ominaisuudet
Esite
Käyttökohteet
Tekniset tiedot
Videot
Ladattavat ohjelmat

Kaikki samassa laitteessa

TOROssa on kaikki tarvittavat toiminnot samassa laitteessa – täysikokoinen laitteen kyljestä esiintaitettava näppäimistö, säädettävä kosketusnäyttö, mukautettu ohjelmisto sekä luotettava lämpösiirtotulostustekniikka. Sinun tarvitsee vain asettaa materiaalit paikoilleen, suunnitella haluamasi etiketti tai tarra, ja tulostaa se hyvälaatuisena väritulosteena suoraan käyttöön. Tulostusleveys 13 – 100 mm.

TORO - Tulostaa jopa 10 cm leveänä!
TORO - Tulostaa missä vain, milloin vain!

Missä vain, milloin vain!

TORO on markkinoiden ensimmäinen täysin itsenäinen, korkealaatuinen lämpösiirtotulostin tarrojen ja etikettien tulostamiseen. Sen litiumioniakun (hankittava lisätarvikkeena) ansiosta voit tulostaa yhtäjaksoisesti kolme tuntia ilman virtajohtoa tai tietokonetta lähimaillakaan – varaston perimmäisessä nurkassa, syrjäisellä metsätaipaleella tai missä ikinä liikut.

Näin helppoa se voi olla!

TOROn yksinkertaisen, käyttäjäystävällisen designin ansiosta, sen käyttöönottaminen käy helposti. TOROssa on samassa paketissa paitsi kosketusnäyttö ja piirrin, myös ohjelmisto, joka on erityisesti suunniteltu sellaiseksi, että voisit suunnitella juuri sellaisen kyltin tai etiketin mitä tarvitset mahdollisimman helposti.

TORO - Helppokäyttöinen ja kompakti!
Pyydä meiltä ilmaisia näytteitä!