LOBO kannettava etikettitulostin

LOBO kannettava etikettitulostin

Teollisuuden, toimistojen, varastojen ja kaikkien laitosten ”pakko saada” -etikettitulostin. Tarvitpa sitten etikettejä arkistointiin, kaapelimerkintään tai vaikkapa piktogrammia, nappaa LOBO kainaloosi ja tulosta!

LOBO on uudenlainen etiketöintilaite! Näppäimistö on täysikokoinen – ei pikku nappuloita paineltavaksi. Toimintapainikkeet ovat loogisia – ei hankalia valikoita selattavaksi. All-in-one -kasetit – ei sottaisia erillisiä nauhoja ja tarroja. Virtalähteenä sekä akku että verkkovirta – voit käyttää LOBOa missä vain. Tulostusleveys 13–50 mm – erinomainen sekä toimistoon että teollisiin sovelluksiin. Yli 25 teollisuuslaatuista tulostusmateriaalia – tulosta etiketit arkistokaapin reunaan ja putkimerkintään.

Voit jopa yhdistää sen tietokoneeseesi ja tulostaa suoraan sieltä!

Kokeile ja ihastu
Tilaa
Ominaisuudet
Esite
Käyttökohteet
Tekniset tiedot
Videot
Ladattavat ohjelmat
LOBO - Helppo käyttää!

Helppo käyttää

Vaihda kokoa ja väriä hetkessä käyttäen vinyylitarrakasetteja (kts. kuva). Kirjoita haluamasi teksti näppärästi täysikokoisella näppäimistöllä. Selaa valikoita 3,5” värinäytöllä.

Paljon suunnittelutyökaluja!

Peräkkäiset viivakoodit, iso tai pieni kirjainkoko ja yli 1200 varoitus- ja turvamerkintäkuvaketta käden ulottuvilla.

LOBO - Paljon suunnittelutyökaluja!
LOBO - Kannettava ja itsenäinen!

Kannettava

LOBO ei tarvitse johtoja. Kun akku (lisätarvike) on ladattu täyteen, virtaa riittää kolmen tunnin yhtämittaiseen tulostamiseen, mikä vastaa monen päivän normaalia tulostusta.

Pyydä meiltä ilmaisia näytteitä!