Tutustu tarra- ja etikettilaitteisiimme!

SMS-R1 tulostaa ja leikkaa minkä tahansa haluamasi muodon uskomattomalla nopeudella. Veitsenterävät tekstit ja kuviot tulostuvat 300DPI:n resoluutiolla.

Tuottavuutta, laatua, kestävyyttä, taloudellisuutta, nopeutta, joustavuutta ja käyttömukavuutta – koko rahan edestä.

Lisätietoja
Tilaa

Rebo SMS-R1
 


Työpöytäkokoinen

 


Verkko- ja USB-liitännät

 


300dpi

SMS TAG-ID2 -tulostin on suunniteltu parantamaan välittömästi yrityksesi Lock-out/Tag-out -järjestelmää – merkintälappujen värikoodaus selkeyttää erityyppisten riskien merkintää, ja muokkausmahdollisuuden ansiosta voit kohdentaa varoitukset ja huomiot juuri kohteeseen sopiviksi.

Lisätietoja
Tilaa

 


Työpöytäkokoinen

 


Verkko- ja USB-liitännät

 


300dpi

SMS-430 on tarra- ja etikettitulostinten vahva ja luotettava työjuhta. Sillä voit tulostaa etikettejä yli 40 erilaatuiselle materiaalille, 13–100 mm leveänä. Tulostuksen teräväpiirtojälki takaa, että pienimmätkin tekstit ja etiketin yksityiskohdat erottuvat selkeästi.

Lisätietoja
Tilaa

Kuvassa SMS-430 tarra- ja etikettitulostin
 


Työpöytäkokoinen

 


Verkko- ja USB-liitännät

 


300 dpi

Lobo kannettava etikettitulostin

LOBO on uudenlainen etikettitulostin. Siinä on käyttömukavuutta lisäävä täysikokoinen näppäimistö ja all-in-one kasetit – ei enää sottaamista erillisillä värinauhalla ja tarralla, molemmat ovat valmiina samassa kasetissa. Voit käyttää laitetta missä vain, sillä virranlähteenä voi käyttää joko akkua tai verkkovirtaa. LOBOlla pystyy tulostamaan 12 mm-50 mm levyisiä etikettejä. Täydellinen niin toimistokäyttöön kuin teollisuuden tarkoituksiinkin.

Lisätietoja
Tilaa

 


Kaikki tarvittava samassa laitteessa

 


Valmista käden käänteessä

 


Tehokas

TORO on ainutlaatuinen ja vallankumouksellinen ratkaisu teollisuuden tarra- ja etikettitarpeisiin. Se on täysin itsenäisesti käytettävä laite: se toimii omalla sisäänrakennetulla käyttöjärjestelmällä ja voit käyttää sekä verkkovirtaa että akkua. TORO kulkee sinne minne sinäkin ja täyttää vaativimmankin käyttäjän odotukset.

Lisätietoja
Tilaa

 


Itsenäinen järjestelmä

 


Toimii akulla ja verkkovirralla

 


9″ kosketusnäyttö

TORO kannettava tarra- ja etikettitulostin

Onko sinulla kysymyksiä tai haluatko antaa palautetta? Täytä allaoleva lomake.

  Etunimi *
  Sukunimi *
  Yrityksen nimi
  Sähköpostiosoite *
  Puhelinnumero *
  Postiosoite
  Viesti