NiceLabel Automation Easy

Automatisoi ja hallitse etikettien tulostusta olemassaolevista järjestelmistäsi käsin

NiceLabel Automation Easy on helpoin tapa ottaa käyttöön tarkka ja yhdenmukainen etikettitulostus ilman hintavia räätälöityjä ohjelmistoja.

Yhdistä vain etikettitulostimesi käytössä oleviin ohjelmistoihin ja laitteisiin. Erillistä mukauttamista ja ohjelmointia ei tarvita.

Lähetä valmiina olevat etikettien tiedot NiceLabel Automation Easy -ohjelmaan. Se poimii etikettiin tulevat tiedot, sovittaa sen etikettipohjaan ja tulostaa valitulle tulostimelle.

Lataa kokeiluversio
Tilaa
NiceLabel Automation Easy
Ominaisuudet
Videot
Ladattavat ohjelmat
Express Wizard

Tulosta viivakoodietikettejä näppärästi käytössäsi olevasta sovelluksesta

Yritysten järjestelmät eivät yleensä juuri tue etikettitulostimia, vaan käyttäjän pitää koodata etiketit tulostimen käyttämällä komentokielellä tai käyttää jotakin fonttia viivakoodin sijasta. Tämä on hankalaa ja monimutkaista, kallista ylläpitää ja lisäksi rajoittaa toiminnallisuutta. NiceLabel Automation Easy tarjoaa helpomman tavan:

 • Suunnittele etikettipohjia ammattimaisella suunnitteluohjelmalla – yksinkertaisesti ”drag-and-drop”, raahaa ja pudota.
 • Vähemmän etikettimalleja – voit käyttää valmiita etikettipohjia yli 2500 eri valmistajien tulostinmallissa.
 • Paranna tulostimesi suorituskykyä ilman koodausta tai muokkausta.
 • Ota hetkessä käyttöösi tulostusjärjestelmä, joka on käytännössä katsoen huoltovapaa.

Vähennä inhimillisiä virheitä ja lisää asiakastyytyväisyyttä

Kun käyttäjä syöttää virheellistä tietoa tai valitsee väärän etikettipohjan, yrityksellesi saattaa koitua ikäviä seurauksia kuten väärään paikkaan toimitettuja tuotteita, virheellisiä inventaariotietoja, sakkoja tai tyytymättömiä asiakkaita. Tulostamalla Automation Easy -ohjelmalla valmiina olevia tietoja hyväksi käyttäen:

 • Poistat tietojen käsisyötön ja erillisten sovellusten tarpeen.
 • Käytät alkuperäistä dataa, joka on jo valmiiksi yrityksesi tiedostoissa.
 • Vähennät käyttäjien lisäkoulutuksen tarvetta.
NiceLabel Automation Easy - Automatisoi!
Nopea käyttöönotto ilman nykyisten sovellusten muokkaamista

Nopea käyttöönotto ilman nykyisten sovellusten muokkaamista

Aloita tulostaminen hakemalla etiketin tiedot valmiista etikettitiedostosta, uutena datana tietokannasta, TCP/IP pyynnöllä tai RS232-sarjaportin kautta. NiceLabel Automation Easy -ohjelmassa on tehokas tietojen poiminta työkalu, joka mappaa tiedot, eikä sinun tarvitse muokata käytössä olevaa sovellusta.

Automation Easy -ohjelmistoon kuuluu:

 • Tiedosto, tietokanta TCP/IP ja RS232 trigger
 • CSV-apuri perus-CSV-tekstitiedostojen nopeaan ja helppoon mappaukseen.
 • Helppokäyttöinen graafinen mappauskone, jonka avulla voit käyttää mitä tahansa legacy-järjestelmien tiedostomuotoa.

Tulosta automaattisesti vaaoista, PLC-laitteilta ja viivakoodinlukijoista.

Yhdistä etikettitulostimet tuotantolaitteisiin NiceLabel Automation Easyn avulla. Laitteet voivat lähettää dataa RS232- tai TCP/IP-protokollan kautta, mikä poistaa manuaalisen tietojensyötön tarpeen. Käytä työnkulun tapahtumaa (kuten viivakoodin skannaaminen tai laatikon punnitseminen) ottaaksesi automaattisesti käyttöön etikettitulostuksen.

Automation Easy -ohjelman kanssa käytettäviä laitteita:

 • Viivakoodinlukijat
 • Vaa’at
 • PLC-laitteet (Programmable Logic Controllers)
Automatic printing
NiceLabel Automation Enterprise

NiceLabel Automation Enterprise

NiceLabel Automation Enterprise on suunniteltu yhdistämään tarra- ja etikettitulostus SAP:n, Oraclen ja muiden johtavien yrityssovellusten kanssa. Monet maailman suurimmista organisaatioista luottavat NiceLabel-ohjelmistoihin, kun ne haluavat pitää etiketit ja brändin yhdenmukaisina, tulostaa säännösten mukaisia etikettejä turvallisesti ja keskitetysti.

NiceLabel Automation Enterprise auttaa yrityksiä maksimoimaan toimitusketjun tehokkuuden, leikkaamaan kustannuksia ja tarjoamaan entistä paremmin asiakaslähtöistä palvelua. NiceLabel Automation Enterprise -ohjelmistoa voi käyttää kaikkien tulostinten kanssa, mikä tekee siitä erittäin edullisen vaihtoehdon yrityksen tarra- ja etikettitulostuksen automatisointiin.

NiceLabel Automation Pro

Automation Pro tarjoaa keskitetyn etikettitulostusympäristön, joak voidaan helposti integroida yrityksen keskeisiin järjestelmiin ilman muokkausta. Tarratulostuksen automatisointi lisää tehokkuutta, johdonmukaisuutta ja näkyvyyttä, samalla kun se minimoi ylläpidon ja tuen kustannuksia. NiceLabel Automation Pro -ohjelmistoa voi käyttää kaikkien tulostinten kanssa, mikä tekee siitä erittäin edullisen vaihtoehdon yrityksen tarra- ja etikettitulostuksen automatisointiin.

NiceLabel Automation Pro

Videot

Etikettisuunnittelun perusteet
Web-seminaari: Etikettisuunnittelu
Muokattavat kentät

Ladattavat ohjelmat