Täältä näet kaikki meidän ratkaisumme!!

Kun johdin tai kaapeli on varustettu näkyvällä kapelimerkillä, se on nopeasti tunnistettavissa, mikä säästää kustannuksia ja lopulta lyhentää seisokkiaikaa huollon aikana.

Rebon monipuolisella kutistesukalla, kietaisutarroilla ja kaapelitunnisteilla merkitset kaikki tarvittavat sähköjohdot ja kaapelit helposti ja nopeasti.

Kutistesukka

Rebon liimaton kutistesukka, jolle voi tulostaa, kutistuu tiukasti johtojen ja kaapelien ympärille, ja varmistaa siten paitsi hyvän eristyksen, myös pitkään kestävän tunnistemerkinnän.

Kuten nimestä voi päätellä, kutistesukka kutistuu sitä lämmitettäessä ja muotoutuu tiiviisti johdon tai kaapelin ympärille niin, että se pysyy tiukasti paikallaan. Kutistesukka on nopeasti asennettava, kestävä ja monipuolinen johdin- ja kaapelimerkintäkeino.

Edustajamme auttaa valitsemaan oikean kutistesukan sinun kohteeseesi.

Lisätietoja

Rebo Systems - Johdin- ja kaapelimerkintä
Pyydä ilmaista näytepakkaustamme!
Kietaisutarrat

Kietaisutarrat

Läpinäkyvät kietaisutarrat muodostavat kaapelin ympärille itselaminoituvan kalvon, joka kestää öljyä, vettä ja liuottimia. Sen avulla kaapelimerkinnät pysyvät suojattuna äärimmäisissä olosuhteissa.

Tarraetikettejä voidaan käyttää usealla eri tavalla, ja niitä on saatavilla neljää eri kokoa.

Lisätietoja

Kaapelitunnisteet

Rebo tarjoaa laajan valikoiman kaapelitunnisteita moniin erilaisiin käyttökohteisiin. On esimerkiksi repeytymättömiä merkintälappuja ja tunnisteita, jotka kestävät korkeita lämpötiloja.

Jatkuvasti kehittyvät työturvallisuusasetukset ja muut vastaavat säädökset lisäävät yritysten merkintävaatimuksia. Rebon asiantuntijat ovat perillä uusimmista merkintävaatimuksista – kysy siis asiantuntijoiltamme erilaisista merkintävaatimuksista ja -mahdollisuuksista.

Lisätietoja

Kaapelitunnisteet

Tarvitsetko apua merkintäprojektiisi? Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan!

Kiitos mielenkiinnostasi tuotteitamme kohtaan. Jos haluat lisätietoja, täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

  Yrityksen nimi *
  Nimi *
  Sähköpostiosoite *
  Puhelinnumero *
  Katuosoite *
  Postiosoite *
  Valitse haluamasi näytteet: *

  Tietty järjestelmä tai tuote: *

  Lisätietoa: