Project Description

Rebon ratkaisu selkeään koneiden merkintään!

Niitatut metallikilvet, ruoste ja korkeat kustannukset ovat pian vain muistoja menneestä. Käyttämällä kilpien materiaalina Rebon huippulaatuista metallimaista polyesteriä, voit suunnitella ja tulostaa konekilpiä, sarjanumerokilpiä ja laitekilpiä nopeasti, helposti ja huomattavasti aiempaa edullisemmin. Enää ei tarvitse korkopainaa eikä kaivertaa yksityiskohtia – Rebo-tulostin tulostaa hetkessä koko kilven kaikkine tietoineen.

Tulosta itse juuri sellaiset tyyppikilvet kuin haluat

Kilpimateriaalissamme on mattapintainen ja kiiltäväpintainen vaihtoehto. Molemmissa on erittäin hyvin tarttuva liimapinta, jotta kilvet pysyisivät varmasti siinä, mihin ne kiinnität.

Helppolukuiset tuote-etiketit näyttävät ja tuntuvat metallilta, mutta niiden valmistaminen on helpompaa kuin metallisten, ja voit muuttaa etiketin mallia, sisältöä ja kokoa milloin vain haluat.

Rebon tulostimella voit tulostaa kilpiä tarpeen mukaan. Sinun ei siis enää tarvitse tilata ja varastoida varakilpiä – eikä heittää pois kalliilla teetettyjä varakilpiä, jotka jäävät tarpeettomiksi kun päätätkin vaihtaa kilven mallia tai muutat sen tietoja.

Monet yritykset esimerkiksi autoteollisuudessa, öljynjalostuksessa, kuljetuksen tai merenkäynnin alalla käyttävät jo merkinnässään Rebon kone- ja tyyppikilpiratkaisuja. Tulostettavat kilvet vähentävät merkintäkuluja ja tuovat merkintään tehokkuutta ja joustavuutta.

Lisätietoja

Rebo Systems Finland - Tulosta itse juuri sellaiset tyyppikilvet kuin haluat
Pyydä ilmaisia näytteitä etiketeistämme!