Kone- ja laitetunnukset2017-01-25T21:43:14+01:00

Project Description

Tarvitsetko laite- tai konetunnuksen? Tutustu tarjoamiimme vaihtoehtoihin!

Teollisuuden kalliit koneet pitää merkitä selkeästi, jotta voidaan varmistaa, että huoltotyöt tehdään oikein, ja että laitteen käyttöohjeet ovat helppolukuiset ja koneenkäyttäjän nähtävissä. On erityisen tärkeää, että koneen käyttöön ja toimintaan liittyvistä riskeistä varoitetaan selkeillä, huomiotaherättävillä merkinnöillä.

Laite- ja tuotetunnukset

Rebon tuotteilla on helppoa muokata tuontikoneiden merkinnät paikallisiin tarpeisiin sopiviksi – vaihda kieli sekä symbolit ja varoitukset koneen uuden kotipaikan käytänteiden mukaisiksi.

Etikettimateriaalimme kestävät haastavia olosuhteita – öljyä, korkeita lämpötiloja, hankausta ja syövyttäviä kemikaaleja.

Lisätietoja

Laite- ja tuotetunnukset
Pyydä ilmaisia näytteitä etiketeistämme!
Kone- ja laitetunnukset

Kone- ja laitetunnukset

Uudelle koneelle on monia erilaisten asetuksia asettamia vaatimuksia. Koneen merkinnässä onkin oltava tarkka, jotta kaikki tarvittavat merkinnät kuten tyyppikilvet, ympäristöasetukset ja käyttöohjeet tulevat paikoilleen.

Merkitse koneesi etiketillä, josta käy ilmi sarjanumero, valmistustiedot ja erityisominaisuudet. Etikettiin voi helposti lisätä myös teknisiä piirrustuksia, logoja ja muita graafisia elementtejä!

Lisätietoja

High-Tack -vinyylitarramme on suunniteltu tarttumaan hyvin myös hankalille pinnoille kuten puulle, rasvaisille pinnoille, betonille, likaahylkiville muovipinnoille ja jauhepinnoitetuille alustoille. Toimitamme myös materiaaleja, jotka kestävät erityisen hyvin rasitusta, tai jotka on kehitetty kuumiin tai kylmiin olosuhteisiin.
Tutustu kaikkiin materiaaleihin >

Onko sinulla kysymyksiä? Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

  Yrityksen nimi *
  Nimi *
  Sähköpostiosoite *
  Puhelinnumero *
  Postiosoite *
  Olen kiinnostunut *
  Viesti