kaapeli- ja johdinmerkintä2017-01-25T21:54:10+01:00

Project Description

Tutustu kaapeli- ja johdinmerkintäratkaisuihimme!

Kaapeli- ja johdinmerkintä on tärkeä ja usein haastava tehtävä. Voi olla vaikea löytää sopivaa merkintätapaa ja -materiaalia, joita pystyisi muokkaamaan kaapelin koon mukaan ja vieläpä niin, että tarvittavat tiedot ovat helposti ja selkeästi luettavissa.

Rebon tuotteiden avulla voit suunnitella, tulostaa ja käyttää jopa kolmea erityyppistä merkintätapaa – ja tulostaa voit yksittäisiä kappaleita tai isompia sarjoja.

Rebo tarjoaa jokapäiväiseen käyttöön kattavan valikoiman kaapelitunnisteita ja kutistesukkia, sekä itselaminoituvia kietaisutarroja.

Valikoimassamme on tavallisimmat tarra-, tunniste- ja kutistesukkakoot, mutta tilauksesta valmistamme myös muita kokoja.

Kutistesukka

Kutistesukkamme on valmistettu halogeenittomasta, paloturvallisesta polyolefiini-kutisteletkusta. Materiaalille on hyvä tulostaa, joten se sopii loistavasti tunnistetarkoituksiin.

Asiantuntijamme neuvoo sinua oikean kutistesukan valinnassa.

Lisätietoja

Rebo - Kaapelimerkintä
Pyydä ilmaisia näytteitä etiketeistämme!
Rebo kietaisutarrat

Kietaisutarrat

Rebon läpinäkyvät, tiiviisti kaapelin ympärille asettuvat kietaisutarrat ovat itselaminoituvia. Laminointikerros suojaa tarraa öljyltä, vedeltä ja liuottimilta, jolloin kaapelimerkintäsi pysyy suojassa vaikeissakin olosuhteissa.

Kietaisutarroja on saatavana neljää eri kokoa. Niitä voidaan käyttää niin maa- kuin ilmakaapeleissakin.

Lisätietoja

Kaapelitunnisteet

Rebon laaja kaapelitunnistevalikoima tarjoaa ratkaisun moneen käyttökohteeseen. Valittavana on repeytymättömiä, räjäytyksenkestäviä sekä korkeaa lämpötilaa sietäviä tunnisteita.

Yritykset ja eri viranomaiset kiinnittävät entistä enemmän huomiota työturvallisuuteen ja työn tehokkuuteen – selkeät merkinnät edesauttavat kumpaakin.

Ota meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai haluat neuvoja. Kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista.

Lisätietoja
Kaapelitunnisteet

Onko sinulla kysymyksiä tai haluatko antaa palautetta? Täytä allaoleva lomake.

  Yrityksen nimi *
  Nimi *
  Sähköpostiosoite *
  Puhelinnumero *
  Postiosoite *
  Olen kiinnostunut *
  Viesti