Project Description

GHS:n mukaiset etiketit

Miten Rebosta on Sinulle apua?

Me toimitamme oikeanlaisen GHS-tulosteen missä tahansa tarvitsemassasi kokoluokassa.
Erikoisuutemme ovat kestävät GHS-etiketit – tarjoamme asiakkaillemme polyesteripohjaisia etikettejä, jotka kestävät pitkään vaativissakin oloissa.

GHS-tarrarulla
Rebo Systems Finland - Vaarallisten aineiden merkintä

Vaarallisten aineiden merkintä

GHS:n mukaisten merkintävaatimusten lisäksi voimme auttaa vaarallisten varastotilojen ja ympäristöjen merkinnöissä, ja työntekijöiden ohjeistamisessa. Selkeä ohjeistus ja tiedottaminen, kestävät ratkaisut ja tehokkaat, mutta helppokäyttöiset ohjelmistot takaavat työntekijöillesi turvallisen työympäristön.

Mikä ihmeen GHS? / Mitä GHS tarkoittaa?

GHS on lyhenne englanninkielisestä nimestä The Globally Harmonized System of Classification and Labelling of Chemicals (maailmanlaajuinen yhdenmukaistettu kemikaalien luokittelu- ja merkintäjärjestelmä). Se on kansainvälisesti järjestelmä, jonka kehittäminen aloitettiin YK:ssa jo vuonna 1992, mutta jota monissa maissa ei vuoteen 2015 mennessä ole vieläkään otettu käyttöön täydessä mittakaavassa.

Sen on tarkoitus korvata eri maissa käytössä olleet vaihtelevat luokittelu- ja merkintästandardit yhtenäisellä järjestelmällä, joka olisi käytössä joka puolella maailmaa.

EU:ssa ja ETA-alueella GHS:n mukaiset standardit on otettu käyttöön CLP-asetuksella.

Mitä GHS tarkoittaa?