5s, Lean ja Kanban

Visuaalinen vahvistaminen avainasemassa kokonaisvaltaisessa laatujohtamisessa (TQM)

Tuotteemme soveltuvat mainiosti  yhteen 5S-laatujärjestelmän ja Lean-mallin kanssa.  Niitä käyttäessä voidaan luottaa siihen, että eri tiloja ylläpidetään tehokkaasti ja tavaroiden lajittelu ja säilytys tapahtuvat systemaattisesti.

Tehokkaaseen prosessiin ja turvalliseen työympäristöön vaikuttavat selkeät merkinnät työympäristössä. Tällaisia merkintöjä ovat esimerkiksi:

 • käyttöohjeet

 • vaarailmoitukset

 • kulkualuemerkinnät

 • työkalumerkinnät

 • sijaintimerkinnät

 • säilytysmerkinnät

 • tuotemerkinnät

Alta löydät tärkeimmät tuotteemme visuaaliseen tehostukseen:

SMS TAG-ID tarra- ja etikettitulostin

SMS TAG-ID -tulostin on suunniteltu parantamaan yrityksesi Lock-out/Tag-out -järjestelmää – merkintälappujen värikoodaus selkeyttää erityyppisten riskien merkintää, ja muokkausmahdollisuuden ansiosta voit kohdentaa varoitukset ja huomiot juuri kohteeseen sopiviksi.

Lue lisää

ReLINE-lattiamerkinnät

ReLINE-lattiamerkintätuotteet ovat helpoin, nopein, edullisin ja kattavin teollisuustiloihin tarkoitettu lattiamerkintäkokonaisuus. Korkean laadun sekä runsaan väri- ja kokovalikoiman yhdistelmä tekee ReLINEsta ainoa kaikenkattavan lattiamerkintäjärjestelmän!

Lue lisää

TORO kannettava tarra- ja etikettitulostin

TORO on ainutlaatuinen ja vallankumouksellinen ratkaisu teollisuuden tarra- ja etikettitarpeisiin. Se on täysin itsenäisesti käytettävä laite: se toimii omalla sisäänrakennetulla käyttöjärjestelmällä ja voit käyttää sekä verkkovirtaa että akkua. TORO kulkee sinne minne sinäkin ja täyttää vaativimmankin käyttäjän odotukset.

Lue lisää

Ota yhteyttä

  Etunimi *
  Sukunimi *
  Yrityksen nimi
  Sähköpostiosoite *
  Puhelinnumero *
  Postiosoite
  Viesti